MUĞLA / KÖYCEĞİZ - Şehit Burak Erdi Uysal Ortaokulu

Kas

29 Ekim 2022 Cumartesi günü okul bahçemizde Cumhuriyetimizin 99. yılını kutladık. Öğrencilerimizin  şiir ve gösteriyle renklenen kutlamalar coşkuyla devam etti. Velilerimizin yoğun katılım gösterdiği törenimiz fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.

Ekm

Okulumuz 5/A sınıfı öğrencileri okul bahçesindeki alanları yeşillendirmeye devam ediyor. Büyük bir özenle çiçekleri diken öğrencilerimiz çiçeklerin bakımını üstlenerek sorumluluk bilincini geliştiriyor.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında AFAD gönüllüsü Serdal SARI tarafından öğrenci ve öğretmenlerimize olası afet risklerine karşı bilgilendirme eğitimi yapıldı. Ardından deprem anında Çök- Kapan- Tutun ve tahliye tatbikatı ile Yangına müdahale tatbikatları yapıldı. Öğrenci ve öğretmenlerimiz için verimli geçen gün oldu. Eğitimenimiz Serdal SARI'ya teşekkür ederiz.

Eyl

Yeni bir döneme başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Öğrencilerimize kavuşmanın verdiği sevinçle yeni döneme şevkle başlıyoruz.

Eyl

Köyceğiz Belediyesi tarafından okul bahçemiz yıkanarak temizlenmiştir. Öğrencilerimizin temiz bir bahçede eğitim öğretime başlaması için yapılan bu temizlik çalışması için Köyceğiz Belediyesine teşekkür ederiz.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığının başlatmış olduğu ''Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi'' kapsamında geri dönüşüm atık kutularımız geldi.

Eyl

Okulumuzun güveliği tehdit eden ve zamanla düşmüş olan çatı kaplamaları yenilendi. Ayrıca zamanla kırılmış olan atık su boruları yenisiyle değiştirildi.

Eyl

Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim yılına eksiksiz bir şekilde hazırlanıyor.

ÖĞRENCİLERİMİZİN GÜVENLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ.

Milli Eğitim Bakanlığının ''Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi'' kapsamında okulumuzu yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyoruz.

ÖĞRENCİLERİMİZİN GÜVENLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ.

Milli Eğitim Bakanlığının ''Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi'' kapsamında okulumuzu geliştimeye ve yenilemeye devam ediyoruz

Ağu

Milli Eğitim Bakanlığının ''Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi'' kapsamında okulumuzu geliştirmeye devam ediyoruz.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığımızın başlatmış olduğu ''Temel Eğitimde 10 Bin Okul'' projesi kapsamında daha önceden müzik odamız için müzik aletlerimiz ve spor odamız için spor malzemelerimiz gelmişti. Şimdi ise okulumuz öğretmenler odasına dizüstü bilgisayarımız ve sandalyelerimiz (6 adet) geldi. Ayrıca 1 adet ecza dolabı teslim alındı.