MUĞLA / KÖYCEĞİZ - Şehit Burak Erdi Uysal Ortaokulu

Haz

Eğitim öğretim döneminin sonuna yaklaşırken öğrencilerimizin güzel bir gün geçirmesi ve eğlenmeleri için Kulak Mesire alanında okul pikniğimizi yaptık. Öğretmen ve öğrencilerimizle keyifli bir gün geçirdik. Pikniğimiz sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazıl KARABAĞ bizleri ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haz

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığının 2022 Yılı Faaliyet Programında yer alan ve 23-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında Muğla ili Ortaca ilçesinde gerçekleştirilen Uluslararası Plaj Güreşi Dünya Serisi'ne öğrencilerimizle katıldık. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi olan ağaç dikme etkinliğinde öğrencilerimiz ile beraber ağaç diktik.

Organizasyon sorumlusu ve okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni İnanç GÜÇLÜ'ye teşekkür ederiz.

Haz

''Doğanın Dilini Sporla Kavrıyorum'' projesi kapsamında okulumuz Ana Sınıfı Öğretmeni Duygu ÇILDIR koordinatörlüğünde yapılan ''Neşeli Oyun Parkurları'' etkinliğinde öğrencilerimiz de görev aldı. Parkurun kurulması ve oyunların oynanmasında öğrencilerimiz büyük çaba gösterdi. Köyceğiz'de bulunan ana okulları ve ilkokulların ana sınıfı ve 1. sınıflarının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte öğrencilerimiz parkur görevlisi olarak görev yaptılar ve sorumluluk bilinciyle küçük öğrencilerin keyifli zaman geçirmelerini sağladılar.

May

Okur Gezer Projesi kapsamında ilçemize davet edilen Yazar Erhan Genç öğrencilerle buluştu.

Okulumuzda Uçurtma Şenliği Düzenlendi

May

Mavi Yeşil Okullar Projesi ve19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen satranç turnuvalarında öğrencilerimiz güzel dereceler elde ederek okulumuzu gururlandırdı.

May

Ana sınıfımıza yapılan bağışlar ve okul müdürlüğümüzün girişimleriyle ana sınıfı bahçemiz yenileniyor, geliştiriliyor.

Tüm Annelerimizin ve Anne Adaylarımızın Anneler Günü Kutlu Olsun

May

Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi kapsamına alınan okulumuza proje kapsamında kurulacak olan spor odası ve müzik odası materyallerimiz geldi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni sonunda yapılan ve heyecanlı dakikalara sahne olan yarışmalarımızda dereceye giren öğrencilerimize törenle hediyeleri takdim edildi.

Nis

Öğrencilerimizin gösterileri, şiirleri ve yarışmalarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir çoşkuyla kutlandı.

Nis

''Eğitim Liderleri Tecrübe Paylaşım Projesi'' toplantısı okul müdürlerinin katılımlarıyla okulumuzda yapıldı.

Nis

Kütüphaneler Haftası'nda öğrenci ve öğretmenlerimizle okul bahçemizde kitap okuma etkinliği yaptık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle düzenlediğimiz program öğrencilerimizin hazırladığı şiir ve gösterilerle yapıldı.

Mrt

6/A sınıfı öğrencimiz Hatice ŞAHAN, Köyceğiz İlçe Müftülüğünün acmış olduğu ''Çanakkale'' konulu kompozisyon yarışmasında ilçe 2. si olmuştur.